Wat doen we

Geloof jij ook dat er voor elk ICT-probleem een oplossing is, die compleet aansluit op de specifieke wensen van een klant? Dan zit jij bij ons op de juiste plek. Onze dienstverlening is innovatief, flexibel en op maat gemaakt. Daarin gaan we net een stap verder dan anderen.

Vertrouwen

Vanuit onze visie, kennis en gedrevenheid helpen wij u graag op weg in de juiste richting. Zowel op strategisch als operationeel niveau. Het liefst stapje voor stapje. Dat schept helderheid, vereenvoudigd de implementatie & acceptatie en geeft daardoor rust. En wij hebben de tijd….. wij investeren graag in langdurige relaties. U ook?

Perdesk Hosted Desktop

U wilt dat uw systeem werkt en blijft werken. IT vormt de ruggengraat van uw organisatie. Er vindt continu dataverkeer plaats en er zijn dagelijks mutaties. Om deze dynamische infrastructuur storingsvrij en snel te laten functioneren is gedegen onderhoud nodig.

Systeembeheer

Het begint bij een goed fundament waarop je kunt bouwen en uitbouwen. Onderhoud is echter minstens zo belangrijk. Uitval van een systeem heeft voor de meeste organisaties immers cruciale gevolgen. Perviam kijkt naar de processen, maakt een risicoanalyse en stemt daar het onderhoud op af. En als er onverhoopt een probleem is, kunt u rekenen op onze professionele ondersteunning.